Ky është telefoni me kamerën më të mirë në vitin 2022

Mobile

Ky është telefoni me kamerën më të mirë në vitin 2022

Më: 30 dhjetor 2022 Në ora: 11:39
Dy telefona u dalluan: Apple iPhone 14 Pro Max dhe Google Pixel 7 Pro.

Faqja e njohur, “Android Authority” ka shpallur rezultatet e sondazhit të lexuesve të saj, i cili zgjodhi telefonin me kamerën më të mirë në vitin 2022.

Përdoruesit kishin mundësinë të zgjidhnin nga katër telefona, të cilët u vlerësuan më të mirët në rishikimet e Autoritetit të Android.

Konkursi përfshinte kamerat e telefonave të mëposhtëm: Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 Pro, Apple iPhone 14 Pro Max dhe Samsung Galaxy S22 Ultra.

Who thought our readers like the iPhone's camera so much? https://t.co/ZfILefVHUL

Lexuesve iu ofruan foto, por nuk dinin se cila pajisje ishte përdorur për të krijuar cilën foto. Ata kishin kohë tre ditë për të votuar dhe fituesi ishte “për një fije floku” përpara nënkampiones.

Dy telefona u dalluan: Apple iPhone 14 Pro Max dhe Google Pixel 7 Pro. Me një diferencë prej vetëm 0,02 pikësh, Pixel 7 Pro fitoi, siç thuhet në faqen e internetit të Autoritetit Android.

Kjo nuk është hera e parë që Pixel 7 Pro fiton çmime në faqen e lartpërmendur.

Në fillim të këtij viti, ai fitoi çmimet Editor’s Choice dhe Reader’s Choice për smartfonin më të mirë në përgjithësi.

Sot mund të lexoni Shfletoni kopertinat