Samsung Galaxy S23 do të ketë së paku 256 GB memorie

Mobile

Samsung Galaxy S23 do të ketë së paku 256 GB memorie

Më: 3 janar 2023 Në ora: 13:14
Samsung Galaxy S23

Samsung po aplikon ndryshime të mëdha me ardhjen e linjës së telefonave të mençur Galaxy S23, e bëhet fjalë për memorien.

Sipas pretendimeve të Ahmed Qwaider, Samsung më nuk do të ofrojë versionin me 128 GB memorie, e gjithashtu modeli Galaxy S23 do të ketë 256 GB hapësirë për ruajtjen e të dhënave.

Kjo do të thotë që Galaxy S23 Ultra nuk do të jetë i qasshëm me 8 GB RAM, por vetëm me 12 GB.

Qëaider gjithashtu bërë të zbuloi vetëm një opsion të memories për modelet Galaxy S23 dhe S23 Plus, por edhe tri versionet Ultra, kështu që shtrohet pyetja nëse bëhet fjalë për listën e plotë apo vlen për modelin më të mirë që do të ofrohet në të ardhmen.

Galaxy S22 dhe Galaxy S22 Plus kanë pasur 8 GB RAM dhe 128 GB memorie të brendshme, por Galaxy S23 dhe Galaxy S23 Plus në versionet e ardhshme do të posedojë 8 GB RAM dhe 256 GB memorie të brendshme.

Sa i përket Galaxy S23 Ultra, blerësit do të kenë tri opsione, 12/256 GB, 12/512 GB dhe 12 GB/1TB.

Familja S22 ka pasur UFS 3.1, derisa linja e S23 pritet të kalojë në UFS 4.0 memorie, që sjell shpejtësi dy herë më të madhe të leximit dhe 1.6 herë shpejtësi më të madhe në të shkruar.

Gjithashtu është përmirësuar efikasiteti energjetik për 46 për qind, që do të rezultojë me jetëgjatësi më të madhe të baterisë.

Sot mund të lexoni Shfletoni kopertinat