Jahjaga: Kemi ftuar miqë dhe aleat tanë me të cilët ndajm vlerat e paqes, lirisë dhe demokracisë - Bota Sot
E mërkurë, 26 qershor 2019
  • Jahjaga: Kemi ftuar miqë dhe aleat tanë me të cilët ndajm vlerat e paqes, lirisë dhe demokracisë