Adhuruesit e “Home Alone” kapin detajin që vërteton se Kevin nuk ishte vetëm

Filma

Adhuruesit e “Home Alone” kapin detajin që vërteton se Kevin nuk ishte vetëm

Më: 18 shkurt 2021 Në ora: 09:45
Filmi “Home Alone”

Nëse jeni një adhurues i ‘Home Alone’, ka të ngjarë ta keni parë filmin shumë herë dhe të ndjeheni të sigurt se nuk ka asnjë detaj të vetëm që e keni humbur.

Por një shikues ka kapur një ‘gabim’ të vogël në film që ata “kurrë nuk e kishin vërejtur më parë” – dhe i la njerëzit të binden se Kevin nuk ishte në fakt i vetëm.

Ne të gjithë e dimë që një fqinj llogaritej në vend të Kevin ndërsa fëmijët grumbulloheshin në furgon për t’u drejtuar për në aeroport, ndërsa vetë Kevin fjeti në papafingo lart, disi duke mos u zgjuar nga familja e madhe McCallister.

Kushërira e vjetër e Kevin, Heather, është fajtore për ngatërrimin e Kevin-it me një të huaj të rastit, por përdoruesi i TikTok @ JadeJinx zbuloi se nuk ishte gabimi i saj i vetëm gjatë procesit të numërimit të fëmijëve.

Heather, të cilës kurrë nuk duhet t’i besohet të kryejë një numërim të kokës, shkon në vijën e fëmijëve të familjes ‘duke siguruar’ që të gjithë të llogariten, ndërsa Buzz bërtet me numra të rastit për ta shpërqendruar atë.

Dhe përpjekjet e tij për shpërqendrim duket se funksionojnë, pasi shikuesi vuri re se Heather numëroi veten dy herë gjatë procesit – duke goditur kokën e saj si në numrin tre ashtu edhe në numrin 11.

Kur u pyet nëse ajo e plotësoi numrin e të gjithë fëmijëve, Heather – nuk mund të llogarisë – përgjigjet me vetëkënaqësi: “Njëmbëdhjetë, duke përfshirë edhe mua. Pesë djem, gjashtë vajza, katër prindër, dy shoferë”.

Por nëse ka për qëllim të jetë 11 fëmijë dhe ajo është numëruar dy herë, cilin fëmijë tjetër të vogël, të pambrojtur e ka lënë pa kujdes pas?

Videoja e ngarkuar në TikTok është parë 1.2 milion herë dhe titullohet: “Unë kam parë vetëm mijëra herë ‘Home Alone’ si nuk e kam vërejtur kurrë këtë ?!” – duke shtuar: ‘Ajo numëron veten në 3 dhe 11’.

Disa njerëz e justifikuan gafën si një gabim veprimi ose gafë të vazhdimësisë.

Një komentoi për të thënë: “Ummmm që do të thotë se një fëmijë tjetër u harrua … Kevin nuk ishte vetëm …”

Një i dytë shkroi: “Atëherë teknikisht atyre u mungojnë dy fëmijë, sepse nuk është njëri fqinji?”.

Dhe një tjetër shtoi: “Pra, nëse ajo numëronte veten dy herë, atëherë kjo do të thotë se do të duhej të kishte një fëmijë shtesë në numërim … dhe dy fëmijë të humbur në [udhëtim]”

Shfaq komentet
comments powered by Disqus
Sot mund të lexoni Shfletoni kopertinat