E martë, 16 gusht 2022
  • Liqeni i Tropojës

    Kosova njihet për bukurinë e saj natyrore. Këtu bën pjesë edhe Liqeni i Tropojës që gjendet në malet e Sharrit dhe njihet për bukurinë e tij. Fotografia është realizuar nga Ardit Mehmetaj./BS/