E martë, 16 gusht 2022
  • Pamje e rrallë: Fotografia është shkrepur në malet e Kosovës

    Nëse fokusoheni në shpindën e Drerit ju do të vëreni nje zog të llojit Trishtili i Madh, i cili qëndron lirshëm duke qenë i sigurtë dhe duke mos ndje frikë nga një krijesë dhjetra herë më e madhe se ai.

    Foto e shkrepur nga Arian Mavriqi.