E enjte, 28 tetor 2021
  • Muzeu në Krujë

    Pamje nga Muzeu historik dhe etnografik “Gjergj Kastrioti-Skënderbeu” në Krujë. Fotografia e publikuar në rrjetet sociale nga faqja zyrtare e Muzeut./BS