E enjte, 28 tetor 2021
  • Pamje nga Boga

    Bjeshkët e Rugovës njihen për bukuritë e mahnitshme, ujin dhe ajrin e pastër. Nga atje nuk mund të mungojnë as fotografitë e bukura, sikur këtë që e ka sjellë fotografi Blerim Gjoci. Ai ka fotografuar një pamje nga lart, të Bogës së Rugovës./BS/