E diel, 28 maj 2023
  • Prishtina nga lart

    Fotografi Arben Llapashtica ka publikuar një fotografi që ka realizuar në Prishtinë. Aty shihet qendra e qytetit, më saktë sheshet e Prishtinës të fotografuara nga lart dhe duket një pamje mjaft e bukur. Fotografinë e ka publikuar në Facebook./BS/