E mërkurë, 01 dhjetor 2021
  • Liqeni i Druve

    Pamje nga Bjeshka e Lumbardhit në prapavijë në Rugovë dhe Liqeni i Druve, Deçan. Fotografia e realizuar nga Kosova Hiking Trips, e publikuar në Facebook./BS