Kafshët që iu detyrojnë t’i shikoni dy herë - Bota Sot
E mërkurë, 17 korrik 2019
  • Kafshët që iu detyrojnë t’i shikoni dy herë

    Kafshët shpesh dijnë të jenë qesharake.

    Ato mund t’i gjeni kudo në shtëpi në pozita që nuk mund t’i prisni.

    Bright Side ka mbledhur disa foto të çuditshme dhe ju ofron një shans për të parë kafshët në format më interesante të tyre:

1 / 6