Telegram ngushëllimi për ndarjen nga jeta të Rrok Gjergj Dedvukaj

Amerika

Telegram ngushëllimi për ndarjen nga jeta të Rrok Gjergj Dedvukaj

Beqir Sina Nga Beqir Sina Më 25 prill 2024 Në ora: 15:32
Rrok Dedvukaj

Më 21 prill 2024 në Sterling Heights, Michigan, në moshën 65 vjeç ndërroi jetë Rrok Dedvukaj

Telegram ngushëllimi ju drejtua bashkëshortes, fëmijve të tij dhe mbarë farefisit Dedvukaj, miqve dhe shokve të të të ndjerit nga ish Këshilli qendror i Fondit "Vendlindja Thërret" për SHBA dhe Kanada 

Në këtë telegram thuhet : Më datën 21-Prill të këtij viti pas një sëmundje të gjatë u nda nga jeta veprimtari e anëtari i kryesisë të Këshilit ish - Fondi Vendlindja Thërret për Michigan Rrok Dedvukaj

Lajmin për vdekjen e tij e pritëm me dhimbje të madhe, dhe, përmes këtij telegrami ngushëllimi duam që në emër të aktivistëve, veprimtarve dhe ish themeluesit e Organizatorët e njesive vullnetare të UÇK-së, gjegjësisht ish- Batalionit Atlantiku në SHBA-së, familjes së të ndjerit, të afërmeve miqve dhe shokve t'u shprehim ngushëllimet e sinqerta për humbjen e prindit, mikut, e bashkëpuntorit tonë Rrok Dedvukaj.

Ngushëllime Familjes Dedvukaj, miqve shokve dhe tanë Malëcisë.

Punën e veprën tënde për çështjen shqiptare kombëtare do ta ruajmë e do tackujtojmë me shumë krenari

Të qoftë i lehtë Dheu

commentFirst article
Sot mund të lexoni Shfletoni kopertinat