Çmenduri në plazhet greke, të rinjtë festojnë komplet të zhveshur dhe të dehur - Bota Sot
E martë, 16 korrik 2019
  • Çmenduri në plazhet greke, të rinjtë festojnë komplet të zhveshur dhe të dehur

    Plazhet greke janë një atraksion shumë i veçatë për turistët. Të rinjtë, sidomos britanikët japin shpesh spektakël me çmënduritë e tyrë. Seks, alkool dhe muzikë është lajmotivi i tyre.

    Shpesh festat e çmenduara bëhen në pishina.

    Daily Star Online shkruan: “Festat më të frekuentuara bëhen në Zante dhe Malia meqënëse këto vende frekuentohen nga të rinjtë kryesisht”.

1 / 8