Valixhet që duhet të zgjidhni këtë verë - Bota Sot
E shtunë, 07 dhjetor 2019
  • Valixhet që duhet të zgjidhni këtë verë

    I presim pushimet verore për 11 muaj në vit dhe më në fund afrojnë.

    Në fakt, s’para flitet shumë për to, por valixhet kanë rëndësi të madhe në udhëtimet e pushimeve.

    Mes llojeve të ndryshme mund të zgjidhni kush është aleati juaj për pushime, ne ju sjellim disa nga modelet më të mira për verë.

1 / 9