Kombinimet me stil të pantallonave të shkurta - Bota Sot
E hënë, 14 tetor 2019
 • Kombinimet me stil të pantallonave të shkurta

  Me rritjen e temperaturave shtohet nevoja edhe për të ndërruar stilin e veshjes.

  Kjo pasi ju keni nevojë të vishni rroba më të holla dhe të shkurta.

  Një nga këto rroba janë edhe pantallonat e shkurta, të cilat kohëve të fundit janë duke u përdorur shumë nga gratë.

  Kombinimin e tyre mundeni ta bëni më këmisha të gjera apo edhe me bluza shumë ngjyrëshe.

  Në galeri keni disa nga kombinimet që mundeni t’i vishni me pantallona të shkurtra.

1 / 11