Ka gjithmonë arsye për ta vizituar Londrën - Bota Sot
E premte, 18 tetor 2019
  • Ka gjithmonë arsye për ta vizituar Londrën

    Më 30 qershor Tower Bridge shënoi 125 vjetorin.

    Ky objekt është vendi më i dashur në Londër.

    Por ka shumë arsye për të vizituar kryeqytetin britanik dhe disa nga ato i kemi renditur më poshtë:

1 / 10