Kur retë kthehen në kryevepër të qiellit - Bota Sot
E hënë, 14 tetor 2019
  • Kur retë kthehen në kryevepër të qiellit

    T’i shikosh retë është një nga gjërat më të mira për të bërë në një fundjavë verore të dendur, sepse nganjëherë qielli rezulton të jetë plot me ngjyra dhe forma magjike.

    Këto çaste jo vetëm që duhet t’i shijoni, por edhe më mirë t’i kapni ato.

    Në këtë listë fotografish janë mbledhur pamje të mahnitshme kur qielli ishte kthyer në një kryevepër absolute.

1 / 12