Si ta veshim bluzën më të përdorur ditët në vazhdim! - Bota Sot
E mërkurë, 23 tetor 2019
  • Si ta veshim bluzën më të përdorur ditët në vazhdim!

    Golfet janë lloji më specifik i pulovrës. Nëse vishni një të tillë, duhet të siguroheni ta kombinoni ashtu siç e meriton! E dimë që mënyra më e thjeshtë janë një palë xhinse dhe këpucë, por prisni. Ka shumë alternativa të tjera që nuk do t’ju marrin më shumë se pesë minuta kohë!

    Golfet janë më shumë se të rehatshme dhe ndjesia e parë që na japin është: “sikur të mund t’i vishnim çdo ditë”!

1 / 5