Të ngrohta, trendi dhe aq të rehatshme: Këtë stinë, triko-fustanet barten kështu! - Bota Sot
E enjte, 12 dhjetor 2019
 • Të ngrohta, trendi dhe aq të rehatshme: Këtë stinë, triko-fustanet barten kështu!

  Pa shumë mund do të keni veshje perfekt

  Ka arritur stina kur temperaturat po ulen, kur ditët janë dukshëm më të ftohta. Na nevojitet diçka që do të na ngrohë, njëherësh që të duket edhe moderne.

  Në kushtet e tilla, triko-fustani është zgjedhja e duhur.

  Gjeni disa modele, dhe të përgatitura përballoni këto ditë vjeshte me mot me erëra të forta.

  Triko-fustani përshtatet perfekt me çizme të shkurtra dhe të gjata, atlete, madje edhe me taka. Mund të jetë i rehatshëm dhe varianti elegant, varësisht nga aksesorët të cilët i zgjidhni.

  Në modë janë të gjitha gjatësitë dhe absolutisht të gjitha modelet. Në to do të dukeni më femërore, por njëherësh do t’ju jenë edhe të rehatshme.

1 / 6