Baballarët që kanë reaguar fiks në kohë! - Bota Sot
E hënë, 20 janar 2020
  • Baballarët që kanë reaguar fiks në kohë!

    Fëmijët e vegjël duan gjithmonë përkujdesje dhe me të vërtetë është e vështirë për prindërit të mbajnë çdo sekondë vëmendjen tek ta.

    Disa situata mund të sjellin pasoja fatkeqe nëse nuk do të ishin për reagimet e menjëhershme të këtyre baballarëve.

1 / 8