Plazhet më të popullarizuara të Europës - Bota Sot
E martë, 14 korrik 2020
  • Plazhet më të popullarizuara të Europës

    Verë, diell dhe rërë.

    Europa ka rreth 37,000 kilometra vijë bregdetare – dhe kufizimet e koronavirusit që po fillojnë të lehtësohen, shumica e plazheve janë përsëri të hapura.

    Plazhet më të njohura të Europës vazhdojnë të jenë të magjishme dhe më poshtë keni disa prej tyre.

1 / 6