Flokët e verës 2020, të gjitha prerjet dhe ngjyrat tendencë!! - Bota Sot
E shtunë, 15 gusht 2020
  • Flokët e verës 2020, të gjitha prerjet dhe ngjyrat tendencë!!

    Nuk është kurre tepër vonë për të ndryshuar prerjen apo ngjyrën e flokut në varësi të tendencës së momentit. Por tani me pandeminë rrotull, kemi një trend të ri që po shfaqet si më i preferuari: flokët kacurrelë dhe ato me shkallezim.

    “Pas karantinës,vura re tek klientet një dëshirë të madhe për të ndryshuar, donin ta shihnin veten ndryshe”, thotë një parukiere italiane.

    Dhe kështu tendencat, duket sikur kanë ndryshuar, por janë sërish për të mos u humbur, sepse mëshojnë tek joshja, e njekohesisht, tek prakticiteti.

1 / 6