Aksion policor në objektet hotelierike në Shkup

Shkupi

Aksion policor në objektet hotelierike në Shkup

Më: 23 tetor 2022 Në ora: 13:38
Foto ilustrim

Sot në periudhën prej orës 00:00 janë konstatuar 11 shkelje, prej të cilave dy nga Ligji për kundërvajtje kundër rendit dhe qetësisë publike, shtatë nga Ligji për sigurinë në komunikacionin rrugor, një nga ligji për letërnjoftim dhe një nga ligji për automjete:

Nga ora 00 deri në 04:00 në zonën e gjerë të qytetit të Shkupit.

”Është kryer një kontroll aksion në të cilin janë kontrolluar 97 objekte hoteliere dhe 37 automjete, gjatë të cilit është konstatuar se në të njëjtën kohë në zonën e Bit Pazarit dhe Karposhit nga ana e punonjësve policorë nga SPB-ja e Shkupit janë privuar nga liria tre persona, për shkak të kundërvajtjeve të kryera nga Ligji për kundërvajtje kundër rendit dhe qetësisë publike dhe shkeljes së ligjit për letërnjoftim dhe pas dokumentimit të plotë të rasteve ndaj tyre do të dorëzohen parashtresat përkatëse”, njofton MPB. 

Sot mund të lexoni Shfletoni kopertinat