ora 03:55lajmet aktuale E premte, 19 korrik 2024
“Vrau një njeri dhe e la të vdiste në agoni”, media austriake flet për dënimin e Pjetër Shalës, tregon detaje

“Vrau një njeri dhe e la të vdiste në agoni”, media austriake flet për dënimin e Pjetër Shalës, tregon detaje

Gjykata...

Lokalizohet vendi, Faton Hajrizi raportohet se është në Bosnjë e Hercegovinë
Aktuale

Lokalizohet vendi, Faton Hajrizi raportohet se është në Bosnjë e Hercegovinë

Një zyrtar policor është vrarë...

LIVE: Nuk ndalen ‘dënimet’ ndaj Rusisë/ Zelensky ‘garanton’ ndërkombëtarët: Përshkallëzimi nuk ndodhi për shkak...
Bota

LIVE: Nuk ndalen ‘dënimet’ ndaj Rusisë/ Zelensky ‘garanton’ ndërkombëtarët: Përshkallëzimi nuk ndodhi për shkak...

...

Aktuale
Bota
Sporti
Shkencë & Teknologji
Showbiz