E hënë, 26 shkurt 2024
  • Skenderaji një ditë pas vërshimeve

    Qyteti i Skenderajt është një nga qytetet më të prekura nga vërshimet e djeshmit, që erdhën si pasojë e të reshurave të mëdha të shiut.

    Një ditë më pas, gati asgjë nuk duket e njëjtë, në këtë qytet.

    Të premten janë parë ekskavatorë dhe punëtorë të pastrimit, duke pastruar shtratin e lumit dhe rrugët e këtij qyteti.

1 / 6