Liqeni i ngrirë i Batllavës - Bota Sot
E mërkurë, 16 tetor 2019
  • Liqeni i ngrirë i Batllavës

    Temperaturat e ulëta me të cilat po përballet vendi, si dhe rajoni, kanë ndikuar që të ngrihet edhe liqeni i Batllavës, nga i cili me ujë të pijes furnizohet Prishtina dhe qendrat e tjera përreth.