Ngritet flamuri i Republikës së Kosovës - Bota Sot
E mërkurë, 24 prill 2019
  • Ngritet flamuri i Republikës së Kosovës

    Presidenti i Kosovës, Hashim Thaçi dhe kryeministri i Kosovës, Ramush Haradinaj kanë marrë pjesë në ngritjen solemne të Flamurit të Republikës së Kosovës.