Protestojnë mantilbardhët - Bota Sot
E martë, 18 qershor 2019
  • Protestojnë mantilbardhët

    Shtresat e bardha të mjekëve qëndrojnë në rrugë me mesazhin "Jo për veton", drejtuar presidentit Mario Abdo Benítez, duke i kërkuar atij që të mos vërë veton ndaj një ligji të propozuar që do të lejonte mjekët, si nga sektori publik dhe privat, të dalin në pension pas 25 viteve të punës, në Asuncion, Paraguaj. Foto është publikuar nga Zëri i Amerikës. /BS