Një shtëpi malore në Rugovë - Bota Sot
E mërkurë, 26 qershor 2019
  • Një shtëpi malore në Rugovë

    Rugova ka filluar të veshet me ngjyrat e bukura të sezonës së nxehtë. Gjelberimi dhe ndërtimet e bukura ia shtojnë hijeshinë këtij vendi./BS