Brenda skulpturës - Bota Sot
E martë, 18 qershor 2019
  • Brenda skulpturës

    Njerëzit udhëtojnë brenda 'The Vessel', një skulpturë e madhe publike artistike e përbërë nga 155 shkallë në zhvillimin e Hudson Yards - një hapësirë banimi dhe komerciale - në Manhattan West Side në New York City, maj 2019. Fotografia është publikuar tek Zëri i Amerikës./BS/