"Pylli i çuditshëm" - Bota Sot
E enjte, 27 qershor 2019
  • "Pylli i çuditshëm"

    "Pylli i çuditshëm" quhet ky pyll në Mongolian e brendshme dhe është emëruar pas formave të çuditshme të drurëve të vdekur. Fotografia është realizuar nga Costfoto/Barcroft Media, e publikuar tek The Guardian./BS/