Rikthim vullkani - Bota Sot
E enjte, 27 qershor 2019
  • Rikthim vullkani

    Mali Etna në Sicili derdhet përsëri në një veprim spektakolar vullkanik, duke lëshuar penda hiri dhe lavë shpuese. Fotografia nga: Salvatore Allegra / AP./BS