Balonët mbi aeroport - Bota Sot
E enjte, 27 qershor 2019
  • Balonët mbi aeroport

    Balonët fluturojnë mbi aeroportin e qytetit të Londrës, për të ndihmuar në rritjen e ndërgjegjësimit dhe fondeve për Apelin e Kryetarit të Bashkisë. Fotografia nga: Graeme Robertson / The Guardian./BS