Vera në Sharrin e Jazhincës - Bota Sot
E diel, 21 korrik 2019
  • Vera në Sharrin e Jazhincës

    Ditë e mrekullueshme gjatë ecjes së Hikingnjerit në Sharrin e Jazhincës (në mes Brezovicës dhe Prevallës / Shtërpce). Fotografia e publikuar në Facebook nga Hiking Njeri./BS