E martë, 27 tetor 2020
  • Dëbora mbulon veriun

    Reshjet e dëborës kanë vijuar edhe gjatë mbrëmjes së shkuar në zonat e thella të qarkut të Shkodrës. Në Theth dhe në Dukagjin, niveli i dëborës ka arritur në mbi 20 centimetra, ndërkohë që nuk raportohen probleme.