E martë, 13 prill 2021
  • Ulkonja e zezë, Kamenicë

    Fotografi Arian Mavriqi ka arritur të fotografojë ulkonjën e zezë, një prej specieve që është e rrezikuar për zhdukje. Fotografitë i ka realizuar në Komunën e Kamenicës dhe i ka shpërndarë në profilin e tij në Facebook./BS/