E martë, 24 nëntor 2020
  • Vreshtat e Rahovecit

    Vreshtat e komunës së Rahovecit si dhe prodhimet e rrushit janë të njohur jo vetëm në Kosovë por edhe më gjerë. Prodhimet e tyre janë eksportuar në shtetet e perëndimit. Pamje të bukura nga këto vreshta na paraqet fotografi i njohur Bujar Gashi. /BS/