E enjte, 28 tetor 2021
  • Liqeni i Kuqishtës

    Reflektimi i natyrës është paraqitur në Liqenin e Kuqishtës në Rugovë. Në këtë fotografi që duket si panoramë, shihet kombinimi i  bukur i ngjyrave të natyrës, e kaltra dhe e gjelbra që japin një pamje të mahnitshme. Fotografia është realizuar nga Jeta Lataj./BS/