Jeta në kullë - Bota Sot
E shtunë, 19 tetor 2019
  • Jeta në kullë

    Një ndërtesë moderne e lartë qëndron pranë komplekseve më të vjetra të apartamenteve në rrethin qendror dhe perëndimor të Hong Kongut. Metropoli i lulëzuar, që është njëri nga rajonet më të populluar të botës, ka përjetuar një zhvillim të shpejtë ekonomik në dekadat e fundit, por tani nuk ka pasuri të sigurt dhe pabarazi të të ardhurave./BS