Bëhuni kreativ me shallin dhe kurseni para në rroba - Bota Sot
E mërkurë, 24 prill 2019
  • Bëhuni kreativ me shallin dhe kurseni para në rroba

    Para se të blini rroba të reja për pranverë, provoni t’i ripërtërini veshjet e juaja me një shall të verës.

    Ky aksesor mund të bëjë rrobat më të thjeshta që keni të duken të bukura dhe të reja.

    Për të bërë këto ndryshime duhet të keni ide se si t’i vendosni këto shalle, kështu preferohet që të lidhni në çantë shallin apo edhe në flokë.

    Këtu më poshtë keni fotografitë të cilat tregojnë se si të vendosni një shall:

1 / 8