Kur blerjet online dështojnë - Bota Sot
E martë, 15 tetor 2019
  • Kur blerjet online dështojnë

    Blerja e gjërave online është një biznes i ndërlikuar, pasi çdo gjë do duhej të funksiononte mirë, nëse jeni me fat..

    Ju mund të merrni porosinë tuaj pikërisht ashtu siç dëshironi dhe do të mbeteni të lumtur me blerjen, mirëpo jo të gjithë janë kaq me fat.

    Ata mund të marrin artikullin e tyre në madhësinë e gabuar ose edhe të marrin diçka krejtësisht të ndryshme – dhe gjithashtu të çuditshme.

    Këto janë vetëm disa nga blerjet e dështuara online.

1 / 8