Ja si shfaqet në vetmi gruaja postmoderne - Bota Sot
E diel, 20 tetor 2019
  • Ja si shfaqet në vetmi gruaja postmoderne

    Artistja Idalia Candelas nëpërmjet vizatimeve sjell gruan joshëse postmoderne në vetminë e saj.

    “Çfarë bëj tani është ndikuar nga koha që kam jetuar në Mexico City dhe njerëzit që kam takuar gjatë këtij sezoni. Tema e vetmisë ka qenë e përsëritur në vizatimet e mia, për të krijuar histori me karaktere të vetmuara në situata të përditshme dhe përcaktimet urbane dhe për t’i bërë njerëzit të lidhen me ta. Më pëlqen të mendoj në të gjitha këndet e mundshme rreth kësaj çështjeje. Edhe kur njerëzit përpiqen të shmangin vetminë-nga frika, ajo është gjithnjë e më e zakonshme në shoqërinë tonë. Le të fajësojmë postmodernizmin”, thotë ajo për The Creator Project.

1 / 8