3 arsye pse meshkujt çmenden për femra të shëndosha

Life style

3 arsye pse meshkujt çmenden për femra të shëndosha

Më: 4 dhjetor 2021 Në ora: 13:16
Ilustrim

Unë jam një burrë i ri, i pashëm (ma kanë thënë këtë, gra dhe burra), me arsim të lartë, i punësuar. Dhe kam një preferencë për gratë e shëndosha.

Çfarë mendojnë djemtë për gratë shëndosha?

Për këtë marr reagime nga dy “sektorë” lexuesish. Sektori i parë thotë, “Pra, ju mendoni se e meritoni një medalje sepse ju pëlqejnë gratë e shëndosha? Kjo nuk është diçka për të cilën supozohet të mburreni”, dhe i dyti thotë, “Të pëlqejnë gratë e shëndosha… kështu që pse shkruan për këtë?”

Për ata që janë në rreshtin e parë, vendosa të shkruaj për adhurimin tim të grave të shëndosha sepse mund të ketë shumë prej tyre që nuk e dinë se ka burra tërheqës që duan të dalin në takime ose duan të martohen me to.

Ne jetojmë në një ekzistencë të papërsosur, të padrejtë dhe femrat me forma ndonjëherë nuk i nënshtrohen syrit publik si femrat më të dobëta. Djemve u pëlqejnë si vajzat e dobëta ashtu edhe ato të shëndosha, gjithçka varet vetëm nga çfarë duan ata.

Për ata që kanë mendimin e dytë, qëllimi im nuk është të humbas kohën tuaj. Por mendoj se nëse ju tregoj për llojin e grave që më çmendin (në një mënyrë të mirë), atëherë ndoshta do të frymëzojë dikë tjetër që të ndajë një rrëfim të asaj që e bën zemrën e tyre të rrahë.

Ja pse meshkujve u pëlqejnë femrat e shëndosha:

Ato janë të sigurta dhe rehat në lëkurën e tyre.

Femrat e shëndosha janë të bukura. Ato janë tërheqëse sepse kanë vetëbesim natyral, njësoj si homologet e tyre më të holla, por ka edhe nga ato që nuk e kanë këtë gjë. Zakonisht këto gra zhvillojnë vetëbesim me kalimin e kohës dhe është një besim i fituar me vështirësi. Fatkeqësisht, një numri të madh grash të shëndosha mund t’i jetë dashur të përjetojnë abuzime (mendore dhe ndoshta fizike) dhe tallje në vitet e tyre më të reja, madje edhe të rritura. Kjo është e trishtueshme, por ajo që është në të vërtetë e mrekullueshme për këtë trajtim të tmerrshëm është se sapo këto zonja ta kalojnë atë dhe të lulëzojnë, ato përfundojnë duke zotëruar një atmosferë besimi që është mbretërore, e veçantë dhe magjike.

Format e tyre janë super të nxehta.

Pse duhet të dilni me një vajzë të shëndoshë? Kthesa, kthesa dhe më shumë kthesa, kjo është arsyeja pse. Ka diçka në lidhje me një figurë të hijshme, stil individual dhe vetëbesim, që më bën të egër. Jo se nuk i dalloj femrat e holla. Unë jam takuar me gra të dobëta, por preferenca ime janë gratë e shëndosha.

Të pasmet e tyre janë shumë tërheqëse.

Çfarë u duket më tërheqëse djemve? Të pasmet. Nëse një djalë nuk e kthen kokën kur një grua e bëshme kalon pranë, ai është i verbër, homoseksual, ose i çmendur. Gratë me përmasa të mëdha tërheqin dhe këtë duhet ta dinë të gjithë.

Sot mund të lexoni Shfletoni kopertinat