A është jeta juaj e planifikuar paraprakisht? Si një kontratë shpirtërore mund të vendosë gjithë kursin tuaj të jetës

Life style

A është jeta juaj e planifikuar paraprakisht? Si një kontratë shpirtërore mund të vendosë gjithë kursin tuaj të jetës

Më: 19 janar 2023 Në ora: 10:55
Foto ilustrim

A besoni se disa njerëz vijnë në jetën tuaj për një qëllim të caktuar? Sikur ata duan që ju të mësoni mësime të vlefshme të jetës dhe t’ju ndihmojnë të ecni përpara në udhëtimin tuaj shpirtëror? Ne të gjithë jemi pjesë e një masterplani të madh kozmik dhe marrëdhëniet tona shpirtërore udhëhiqen nga ligjet shpirtërore, rregullat dhe marrëveshjet. Sa më shumë të mësoni të identifikoni kontratën tuaj shpirtërore, aq më larg do të shkoni në udhëtimin tuaj shpirtëror.

Një kontratë shpirtërore është kryesisht një shkëmbim energjie midis një ose shumë shpirtrave që drejtohet nga një marrëveshje shpirtërore detyruese. Është një marrëveshje që ndodh në nivelin shpirtëror dhe të ndërgjegjshëm të të gjithë shpirtrave. Kjo marrëveshje, e cila fokusohet në përvojat, vendimet dhe ngjarjet tona të jetës, është bërë përpara se ne të lindim si njerëz dhe formohet me shpirtrat e tjerë që do të lindin përfundimisht si familja, miqtë dhe të dashurit tanë.

Meqenëse shpirtra të ndryshëm nga grupi ynë i shpirtrave mund të kenë një ndikim të rëndësishëm në aspekte të ndryshme të jetës sonë njerëzore dhe t’i shtojnë vlerë udhëtimit tonë shpirtëror, marrëveshja bëhet përpara se të mishërojmë në trupin tonë të ri njerëzor përkatës.Gjatë kontratave shpirtërore, anëtarë të ndryshëm të një familjeje shpirtërore ose grupi takohen për të paraqitur detajet se si shpirtrat do të ndihmojnë njëri-tjetrin në sferën njerëzore.

Si funksionojnë kontratat e shpirtit

Një kontratë shpirtërore është një plan i jetës njerëzore që shpirti juaj do të jetojë në planetin Tokë. Ne jo vetëm që e bëjmë këtë marrëveshje me familjen tonë shpirtërore, por edhe me udhëzuesit tanë shpirtërorë dhe ndërgjegjen më të lartë, pasi ajo përcakton se çfarë do të bëjmë ne si njerëz – çfarë mësimesh, emocionesh, aktivitetesh dhe marrëdhëniesh do të përjetojmë ndërsa jemi në mbretërinë e vdekshme.

5 shenja që tregojnë se jeni në një kontratë shpirtërore me dikë

Ata ndihen të njohur për ju

Ju përjetoni një ndjenjë familjariteti kur takoni dikë nga familja juaj shpirtërore, edhe kur e keni takuar për herë të parë. Edhe pse mund t’ju pëlqejnë ose jo në fillim, fusha juaj vibruese do të njohë frekuencën e tyre të njohur energjetike.

Ata luajnë një rol të rëndësishëm në udhëtimin e shpirtit tuaj

Në një mënyrë apo tjetër, ky person është një pjesë e brendshme e jetës suaj dhe ka një ndikim të fortë tek ju. Pavarësisht nëse i doni apo i urreni, jeta juaj e përditshme ndikohet shumë prej tyre dhe ju ndjeni instinktivisht një lidhje të fortë me ta, qoftë pozitivisht apo negativisht.

Ata ju inkurajojnë të jeni vetvetja juaj e vërtetë

Kur jeni pranë tyre, nuk ndjeni detyrimin të pretendoni se jeni diçka që nuk jeni. Ata ju bëjnë të ndiheni mjaftueshëm rehat për të qenë vetvetja juaj më autentike rreth tyre dhe heqin të gjitha ato maska dhe filtra të rremë që përdorni për të fshehur veten tuaj të pambrojtur dhe të vërtetë. Ju e dini se ata nuk do t’ju keqkuptojnë apo gjykojnë dhe do t’ju pranojnë plotësisht ashtu siç jeni. Ju ndiheni të sigurt kur jeni me ta.

Ata ju mësojnë mësime të vlefshme

Arsyeja kryesore pse ne krijojmë kontrata shpirtërore është sepse ne mund të mësojmë mësime vendimtare të jetës gjatë jetës sonë si qenie njerëzore. Ndihmon shpirtin tonë të zgjerohet duke shlyer borxhet karmike. Megjithatë, kjo bëhet e mundur vetëm kur mësojmë mësime vendimtare me ndihmën e grupit tonë shpirtëror. Qoftë nëpërmjet dashurisë apo vuajtjes, ato do të na mësojnë të jemi më të fortë, të pavarur, të mbështetur te vetja dhe të duam veten. Ata gjithashtu do të na ndihmojnë të mësojmë për nevojat, motivimet, pasionet, dëshirat dhe frikën tonë.

Ata ju frymëzojnë

Anëtarët e familjes sonë shpirtërore janë të përkushtuar për të na ndihmuar të evoluojmë dhe të rritemi pasi ky është qëllimi i kontratës së shpirtit të dikujt. Prandaj, kur ndani një lidhje shpirtërore me dikë, ata do t’ju sfidojnë të largoheni nga zona juaj e rehatisë, të bëni atë që keni frikë të bëni dhe të arrini potencialin tuaj të vërtetë. Nëse ata nuk ju frymëzojnë të jeni më të mirë, ata nuk do të jenë në një kontratë shpirtërore me ju.

Sot mund të lexoni Shfletoni kopertinat