Propozim-ligji për Prokurori Publike sot kaloi në Komisionin kuvendar për Çështje Evropiane

Maqedonia

Propozim-ligji për Prokurori Publike sot kaloi në Komisionin kuvendar për Çështje Evropiane

Më: 12 shkurt 2020 Në ora: 12:45

Anëtarët e këtij komisioni e shqyrtuan Propozim-ligjin për Prokurori Publike dhe Propozim-ligjin për ndryshim dhe plotësime të Ligjit për Këshill të Prokurorëve Publikë, në procedurë të shkurutar dhe vendosën që t’i dërgojnë këto dy propozime në seancë plenare.

Në tekstin e Ligji për PP kishte vetëm një amendament të ngritur nga deputeti Syrija Rashidi ndërsa ministrja e Dretjësisë, Renata Deskoska nuk e pranoi dhe nuk u miratua nga shumica në komision.

Ligjin për Prokurori Publike krahas këtij komisioni do të ndodhet edhe në Komisioni legjislativ-juridik.

Shfaq komentet
comments powered by Disqus
Sot mund të lexoni Shfletoni kopertinat