ora 12:19lajmet aktuale E enjte, 15 prill 2021
Nxitja e provokimeve të reja dhe alarmi për ndarjen e Kosovës, fat që në krye të shtetit janë Kurti e Osmani

Nxitja e provokimeve të reja dhe alarmi për ndarjen e Kosovës, fat që në krye të shtetit janë Kurti e Osmani

Edhe pse çështja e ndryshimit të kufijve në Ballkan u mendua si e mbyllur, një gjë e tillë nuk po del të...

Liburn Aliu ia anulon tenderin 44 milionë eurosh ish-ministrit të LDK-së
Aktuale

Liburn Aliu ia anulon tenderin 44 milionë eurosh ish-ministrit të LDK-së

Ministria e Mjedisit, Planifikimit Hapësinor dhe Infrastrukturës e cila...

Priten sanksione të reja amerikane ndaj Rusisë
Amerika

Priten sanksione të reja amerikane ndaj Rusisë

Shtetet e Bashkuara pritet të shpallin të enjten sanksione ndaj Rusisë lidhur me pretendimet...

Koronavirus(COVID-19) - Statistikat live

Të infektuar

138,340,920

Të shëruar

78,785,642

Të vdekur

2,974,830
Aktuale
Bota
Sporti
Shkencë & Teknologji
Showbiz
Video

Beqa: Sa i përket komunave të kemi një harmonizim edhe me auditorin e përgjithshëm

Beqa: Sa i përket komunave të kemi një harmonizim edhe me auditorin e përgjithshëm

Bajrami: Ekziston një paqartësi juridike nëse ne mund t’i thërrasim kryetarët e komunave

Bajrami: Ekziston një paqartësi juridike nëse ne mund t’i thërrasim kryetarët e komunave

Rrahmani: Ne kemi praktika ku niveli lokal vjen dhe raport këtu

Rrahmani: Ne kemi praktika ku niveli lokal vjen dhe raport këtu

Bajrami: Auditimi ka dështuar në dy vitet e fundit për shkak të buxhetit të vogël

Bajrami: Auditimi ka dështuar në dy vitet e fundit për shkak të buxhetit të vogël