A lejohet vetura e zezë të sillet kështu në autostradë?

Auto

A lejohet vetura e zezë të sillet kështu në autostradë?

Më: 2 qershor 2024 Në ora: 10:31
Në autostradë nuk lejohen kthesat në asnjë kusht.

Shikoni situatën në foto, pastaj përpiquni t’i përgjigjeni pyetjes në sa më pak kohë të jetë e mundur…

Autostradat janë rrugë me shpejtësi të madhe, në të cilat trafiku zhvillohet në trase të ndara njëdrejtimëshe.

Në pamje të parë duket se për to zbatohen rregulla shumë të thjeshta dhe të qarta të qarkullimit.

Për faktin se bëhet fjalë për “rrugë të mbyllura” në të cilat mund të hyhet dhe të dilet vetëm në vende të caktuara, duket se gjithçka është e qartë. Derisa të krijohet një situatë e tillë…

Përgjigjja:

Në autostradë nuk lejohen kthesat në asnjë kusht.

commentFirst article
Sot mund të lexoni Shfletoni kopertinat