“Ferronikeli” i shkakton miliona euro humbje Buxhetit të Kosovës!

Fejtone

“Ferronikeli” i shkakton miliona euro humbje Buxhetit të Kosovës!

Më: 28 prill 2010 Në ora: 18:55

Prishtinë, 28 prill - Neni 47 i Projektligjit për kushtet e Shërbyesit Civil ka kosto shumë të madhe buxhetore dhe të papërballueshme për buxhetin. Kjo çështje është e komplikuar për shkak të dy elementeve së pari për 82 mijë shërbyes civil për t’u paguar shujta dhe udhëtimi do të duhen 30 milion euro në vit dhe shkakton probleme me Fondin Monetar Ndërkombëtar(FMN), u tha gjatë mbledhjes së komisionit kuvendar për Buxhet dhe Financa të mbajtur të mërkurën.

(Tekstin e plotë mund ta lexoni në numrin e nesërm të gazetës, “Bota sot”)

Më të lexuarat
Sot mund të lexoni Shfletoni kopertinat