Një vlerësim për viktimat - Bota Sot
E diel, 21 korrik 2019
  • Një vlerësim për viktimat

    UNAMID dërgoj një mision vlerësimi të integruar në fshatin Deleji në Darfurin Qendror për të verifikuar raportet mbi viktimat dhe të lënduarit në fshat. Foto nga Hamid Abdulsalam, UNAMID./BS