E martë, 18 janar 2022
  • Maja e Radeshes

    Plot ngjyra dhe diell nga Maja e Radeshes, e lartë 2312 metra. Fotografia e realizuar nga ekipi i “Kosovo Mountain Club”, e publikuar në Facebook./BS